Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Dancing with the Stars: Όλες οι εκπλήξεις που θα δούμε στον ημιτελικό! Το guest γνωστού ηθοποιού που θα συζητηθεί!

Dancing with the Stars: Όλες οι εκπλήξεις που θα δούμε στον ημιτελικό! Το guest γνωστού ηθοποιού που θα συζητηθεί!

Ο λόγος για...


Μοναδικές χορευτικές εκπλήξεις, σασπένς, δράση και δυνατές στιγμές για τους τηλεθεατές φέρνει ο Ημιτελικός του «Dancing with the Stars», που θα προβληθεί αυτή την Παρασκευή 27 Απριλίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1!
Οι Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Βαγγέλης Κακουριώτης, Μυριέλλα Κουρεντή, Όλγα Πηλιάκη και Κώστας Τσουρός θα εκτελέσουν δύο διαφορετικές χορογραφίες με τον παρτενέρ τους. Διαβάστε παρακάτω... 
Καθοριστικό ρόλο στην τελική τους κατάταξη θα παίξει η χορογραφία της επιλογής τους, στην οποία θα επιλέξουν το «Τραγούδι και το χορό, που θα τους πάει στον Τελικό».
Guest σε αυτό το live, θα είναι ο Ησαΐας Ματιάμπα. Ο νικητής του «Dancing with the Stars 4» επιστρέφει «δυνατά» στη σκηνή του χορευτικού show, για να δώσει τη δική του χορευτική κριτική, πλαισιώνοντας την Γκαλένα Βελίκοβα, τον Αλέξη Κωστάλα και τον Γιώργο Λιάγκα.
Όπως είδαμε και στο προηγούμενο live, ο βαθμός δυσκολίας, οι δοκιμασίες και οι προκλήσεις αυξάνονται. Η ψήφος του κοινού καθοριστική! Το ζευγάρι που θα συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία αποχωρεί. Οι δύο διαγωνιζόμενοι που θα έρθουν τελευταίοι στη συνολική κατάταξη (βαθμολογία κριτών και ψηφοφορία κοινού) θα διαγωνιστούν στο Dance off, από την οποία οι κριτές θα αποφασίσουν ποιος θα αποχωρήσει και ποιος θα πάει στον Τελικό.
Επομένως, το εισιτήριο για το Μεγάλο Τελικό, θα πάρουν μόνο τρεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.