Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

8 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας

  Αποτέλεσμα εικόνας για blog
Συμπληρώθηκαν αισίως οκτώ χρόνια από την δημιουργία αυτού του διαδικτυακού ιστότοπου. Το εγχείρημα ξεκίνησε ως project, αποτελούμενο από μία παρέα ατόμων.

Όπως κάθε νέο εγχείρημα, έτσι και αυτό περιείχε ποικίλες προκλήσεις. Αρχικά, τα μέλη του blog κλήθηκαν να υπηρετήσουν το εγχείρημα του συνδυασμού πολλαπλών πεδίων της επικαιρότητας. Κατά την διάρκεια της ύπαρξης της ιστοσελίδας, άνθρωποι που συνεισέφεραν τα μέγιστα αποχώρησαν, ενώ άλλοι επέλεξαν μετέπειτα να υποστηρίξουν την συγκεκριμένη προσπάθεια (μεταξύ των οποίων και ο γράφων).

Σ' αυτό το σημείο οφείλουν να γίνουν δύο διαπιστώσεις.

Πρώτον, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει τεράστιες προσπάθειες για την αναβάθμιση του blog. Είναι γεγονός ότι, αν και με συχνές αυξομειώσεις, η εικόνα του site έχει αλλάξει, καθώς έχουν καταχωρηθεί πάνω από 40.000 αναρτήσεις σ'αυτό το διάστημα. Η προσπάθεια καταγραφής της καθημερινής ροής ειδήσεων είναι έντονη μένοντας σταθερά προσηλωμένη σ'όλο το εύρος της πραγματικότητας.

Δεύτερον, και μάλλον πιο σημαντικό, είναι η κατακόρυφη αύξηση της επισκεψιμότητας στην σελίδα. Αυτή οφείλεται στο έτερον ήμισυ του διαδικτυακού στεκιού μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους για την εμπιστοσύνη σας προς εμάς. Η δική σας προτίμηση αποτελεί καθήκον για την ίδια ή και ακόμα μεγαλύτερη προσήλωση στην ενημέρωση.  Αυτό αποτελεί πρόκληση που πρέπει να εξακολουθήσουμε να φέρνουμε εις πέρας στο μέλλον. Σ'ένα περιβάλλον διαρκών ανακατατάξεων στα περισσότερα πεδία της ζωής, η εμπιστοσύνη κερδίζεται από τους αποδέκτες. Εσείς υπογράφετε το ''είναι'' του εγχειρήματος.

ΥΓ. Οι επιτυχίες της ιστοσελίδας οφείλονται και στους συνεργάτες που σήμερα δεν βρίσκονται σ'εκείνη. Χωρίς εκείνους και εκείνες ίσως να μην πραγματοποιούνταν οι επιτυχίες του blog. Το παρελθόν μας θυμίζει, το μέλλον μας οδηγεί.


                                                                                                                                              Ι. Διαμάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.