Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Επίθεση με πέτρες στα γραφεία του «Έθνους»

Επίθεση με πέτρες στα γραφεία του «Έθνους»

Φθορές στην είσοδο της εφημερίδας «Έθνος» στη Λεωφόρο Συγγρού, προκάλεσε ομάδα 30 ατόμων, λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής - ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζουμε την τραμπούκικη επίθεση 

Η ομάδα έφτασε έξω από το κτίριο με μοτοσυκλέτες. Οι άγνωστοι πέταξαν μπογιές στην τζαμαρία, ενώ τη στιγμή εκείνη στην είσοδο βρισκόταν ο γνωστός δημοσιογράφος Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο οποίος προπηλακίστηκε.



Στη συνέχεια οι άγνωστοι έφυγαν με κατεύθυνση το ρεύμα προς Πειραιά.

Για την επίθεση εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.
 
 
«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση από αγνώστους στα γραφεία του Έθνους και της 24 media. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού του δημοσιογραφικού κόσμου μας βρίσκουν όλους απέναντι.

Απερίφραστα καταδικάζει και η ΝΔ την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της «24 Media» και η εφημερίδα «Έθνος». Σε ανακοίνωση του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως αναμένουμε από τις Αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, προκειμένου οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν το ταχύτερον δυνατόν στη Δικαιοσύνη».

ΚΚΕ: Καταγγελία για την τραμπούκικη επίθεση στο «ΕΘΝΟΣ»

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση σε βάρος των δημοσιογράφων και των γραφείων της εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ"», αναφέρει σχετική ανακοίνωσή του γραφείου Τύπου του κόμματος.
 
 
Και το Ποτάμι καταδικάζει την επίθεση χουλιγκάνων στα γραφεία της εφημερίδας "Έθνος". Ένα ΜΜΕ γίνεται για άλλη μια φορά στόχος φανατικών. Οι αρχές πρέπει να κάνουν το καθήκον τους για τη σύλληψη των δραστών και οι δημοκρατικοί πολίτες να απομονώσουν τις τραμπούκικες συμπεριφορές.


Πηγές: www.sport-fm.gr


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.