Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Το Nomads σε... νούμερα!



Στις 2 Οκτωβρίου έρχεται στις οθόνες το νέο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1, το Nomads και ήδη έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Τι ακριβώς όμως θα δούμε σε αυτό; Οι συµµετέχοντες, σύμφωνα με τη real, θα χωριστούν σε τρεις οµάδες, η καθεµία από τις οποίες θα έχει το δικό της όνοµα και χαρακτηριστικό χρώµα. Στην πρώτη οµάδα θα είναι οι παίκτες που έχουν σχέση µε τον χώρο της σόουµπιζ, στη δεύτερη οµάδα παίκτες που έχουν σχέση µε τα σπορ και η τρίτη θα είναι η οµάδα των «ανθρώπων της διπλανής πόρτας». Κάθε οµάδα, ανάλογα µε τις επιδόσεις της, θα απολαµβάνει τις ανέσεις µιας υπερπολυτελούς βίλας, ή θα διαµένει σε ένα ταπεινό κατάλυµα σε ένα ψαροχώρι µαζί µε τους ντόπιους, ή θα αναγκαστεί να κοιµηθεί κάτω από το φως των αστεριών στην παραλία.

Η οµάδα που κερδίζει δεν θα χάνει παίκτη. Οι δύο χαµένες οµάδες θα αναγκάζονται κάθε εβδοµάδα να αποχωρίζονται έναν παίκτη τους. Οι δύο προτεινόµενοι προς αποχώρηση θα αγωνίζονται µεταξύ τους ώστε να προκύψει ο τελικός παίκτης που θα αποχωρεί. Οι τελευταίες τέσσερις εβδοµάδες θα είναι οι πιο σκληρές και θα κρίνουν τον τελικό νικητή του «Nomads». Στη δεύτερη µεγαλύτερη παραλία της Ασίας, οι παίκτες θα κληθούν να αγωνιστούν σε 60 διαφορετικά αγωνίσµατα. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής αναµένεται να σερβιριστούν πάνω από 40.000 γεύµατα τόσο στους παίκτες που θα διαµένουν στην υπερπολυτελή βίλα, η οποία εδώ και 30 ηµέρες ανακαινίζεται πλήρως, όσο και στους συντελεστές του ριάλιτι. Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι θα ξεδιπλώνονται καθηµερινά 6 χιλιόµετρα οπτικών ινών και θα χρησιµοποιηθούν 24 κάµερες, συµπεριλαµβανοµένων και go pro, µε τον συνολικό εξοπλισµό να ζυγίζει πάνω από 2,5 τόνους. Συνολικά 5 χιλιόµετρα δρόµων κατασκευάστηκαν ή ανακατασκευάστηκαν για να εξυπηρετήσουν την πρόσβαση των οχηµάτων της παραγωγής στους χώρους γυρισµάτων, ενώ στο ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει τους συντελεστές του «Nomads» κατασκευάστηκε ένας επιπλέον όροφος σε χρόνο-ρεκόρ έξι εβδοµάδων.


πηγή: http://www.tvnea.com/2017/09/nomads_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.