Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Μένει μέχρι να φύγει ο Αλαφούζος


Ο Γιάννης Αλαφούζος με την ανακοίνωση που έβγαλε αναστάτωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, παρότι ο ίδιος δεν έχει πρόθεση να διαλυθεί η ομάδα.
Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ ήθελε να γνωστοποιήσει στον κόσμο το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με το μέλλον του στον σύλλογο, χωρίς να αποχωρεί άμεσα!
Εξάλλου ο ίδιος δηλώνει διατεθειμένος να πράξει τα δέοντα για τη συνέχιση της  λειτουργίας της εταιρείας και της απρόσκοπτης συμμετοχής της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ωστόσο με την συγκεκριμένη ανακοίνωση ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση προκειμένου να βρεθεί ο διάδοχος.
Στην παρούσα φάση το μόνο σίγουρο είναι πως στην ομάδα θα τεθεί ακόμη πιο σκληρό μνημόνιο και αν δεν βρεθεί άμεσα ο διάδοχος του, είναι πολύ πιθανό να (ξε)πουληθούν τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.
Δηλαδή πέρα από τον Βλαχοδήμο, ο οποίος είναι σχεδόν έτοιμος να πάει στην Μπενφίκα, δεν αποκλείεται να πουληθούν και οι άλλοι, όπως οι Βιγιαφάνες, Κουρμπέλης.
Όπως και να έχει προκύπτουν πολλά ερωτήματα για τον χρόνο που έγινε η ανακοίνωση και για τους τριγμούς που μπορεί να προκαλέσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο βιώνει ήδη μεγάλη ανασφάλεια από πολλές πλευρές.

Η.Λ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.