Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Ζούρος: “Παλεύουμε ως ομάδα, θα τα καταφέρει η Εθνική στο Ευρωμπάσκετ”



Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γεωργίας, Ηλίας Ζούρος μετά την μεγάλη φιλική νίκη των παικτών του απέναντι στην Εθνική Ομάδα έκανε δηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε στο μαχητικό πνεύμα των Γεωργιανών.

Της Eurohoops Team/info@eurohoops.net
Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε ακόμα μετά την νίκη της ομάδας του, για τον τραυματία Ζάζα Πατσούλια, για την παρουσία της Ελλάδας στο φετινό Ευρωμπάσκετ, ενώ δεν ήθελε να σχολιάσει το περιστατικό με τον Νίκο Παππά.
Αναλυτικά τι είπε:
Αρχικά: “Εγώ αυτό που θέλω είναι να μπορέσει η ομάδα να περάσει στην επόμενη φάση του Eurobasket. Αυτό είναι το ζητούμενο… Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση, με πολύ μικρό rotation. Αν κάποιοι θεωρήσουν ότι με νίκες σαν κι αυτή είμαστε μεγάλη ομάδα, κάνει λάθος. Είμαστε μια ομάδα που παλεύει και αυτό είναι το στίγμα που θέλω να αφήσω σαν προπονητής. Με τα προβλήματά μας αλλά οι παίκτες δεν τα παρατάνε ποτέ”.
Για τον σέντερ των Ουόριορς: “Τη δεδομένη στιγμή είναι μαζί με την ομάδα μας, ευελπιστούμε να παίξει, υπάρχει μια πίεση από τους Ουόριορς αλλά ο παίκτης είναι εδώ. Κάνει θεραπεία κάθε μέρα, γυμνάζεται κάθε μέρα, κάνει πισίνα. Ευελπιστούμε να ξεπεράσει το πρόβλημα το οποίο δεν είναι βαρύ όμως θέλει λίγο χρόνο για να επανέλθει. Δεν μπορεί να παίξει μέχρι να τελειώσει το “Ακρόπολις”. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε μήπως πάθει κάποια υποτροπή”.
Για το πως ένιωσε απέναντι στην Εθνική: “Είναι πολύ δύσκολο γιατί είναι η Εθνική της χώρας μας. Και η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η ώρα της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου. Δεν μετράει ότι κέρδισα εγώ. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει στο Eurobasket”.
Για τον Νίκο Παππά: “Κανένα σχόλιο για τον Νίκο Παππά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.