Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Το πλήρες πρόγραμμα της νέας Ευρωλίγκας!



Ανακοινώθηκαν από την Ευρωλίγκα οι ημερομηνίες των αγώνων της νέας αγωνιστικής περιόδου, με το τζάμπολ να προγραμματίζεται για τις 12-13 Οκτωβρίου.

Tης Eurohoops team/info@eurohoops.net
Ο νταμπλούχος Παναθηναϊκός Superfoods θα παίξει στην πρεμιέρα με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη (13 του Οκτώβρη), ενώ ο φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης Ολυμπιακός, θα υποδεχτεί την Μπασκόνια, μία μέρα νωρίτερα (12) στο άδειο ΣΕΦ ή σε άλλο γήπεδο εκτός Αττικής.
Τα δύο ντέρμπι “αιωνίων” θα γίνουν κατά σειρά στο ΣΕΦ στις 10 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει το αντίστοιχο του ΟΑΚΑ στις 2 Μαρτίου.
Όσον αφορά στις διπλές αγωνιστικές τώρα, ο Ολυμπιακός ξεκινάει στις 24-26 Οκτωβρίου στο Τελ Αβίβ και με τη Χίμκι στο ΣΕΦ, ενώ οι “πράσινοι” θα παίξουν στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ και στο ΟΑΚΑ με τη Φενέρ (25-27)!
Ακολούθως, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Χίμκι (14 Νοεμβρίου) και την Έφες στην Πόλη (16) και ο Ολυμπιακός τη Φενέρ στην Τουρκία και τον Ερυθρό Αστέρα εντός έδρας.
Στην τρίτη διπλή εβδομάδα, οι “πράσινοι” θα φιλοξενήσουν τη Μακάμπι και θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι (19-21 Δεκεμβρίου), ενώ οι “κόκκινοι” (20-22) θα παίξουν με την ΤΣΣΚΑ (εντός) και την Αναντολού (εκτός).
Εν συνεχεία (16-18 Γενάρη), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τις Μακάμπι (ΣΕΦ) και Χίμκι (Μόσχα) και ο Παναθηναϊκός τις Φενέρ (εκτός) και ΤΣΣΚΑ (εντός).
Η πέμπτη διπλή εβδομάδα πάει τον Μάρτιο, με τον Παναθηναϊκό να παίζει με τον Ερ. Αστέρα (ΟΑΚΑ) και στο Τελ Αβίβ (20-22 Μαρτίου) και τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στη Μόσχα (ΤΣΣΚΑ) και να υποδέχεται την Έφες.
Το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.