Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ-Τόσκα για την απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών


Πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ακολουθεί την απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών στα Εξάρχεια. Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτήρισε την απαγόρευση ως ουσιαστική παραδοχή του άβατου από την πλευρά της κυβέρνησης και κάλεσε τον κ.Τόσκα αν έχει την ευθιξία, να παραιτηθεί. Ο κ. Τόσκας ανταπάντησε κατηγορώντας τη ΝΔ ότι υποθάλπει τεχνητές κρίσεις με τη μορφή ανταρτοπόλεμου, προσβλέποντας σε μικροκομματικά οφέλη.
Πριν από λίγο η ΝΔ με δεύτερη ανακοίνωσή της επαναλαμβάνει το αίτημα να βρει ο κ.Τόσκας «τη στοιχειώδη ευθιξία και να παραιτηθεί». Το πλήρες κείμενο της νέας ανακοίνωσης της Πειραιώς ακολουθεί: «Ο κ. Τόσκας μέσα στην απελπισία του προκαλεί την κοινή λογική. Η ελληνική κοινωνία δεν ανέχεται τόση ανικανότητα. Ας βρει την στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί».
Το γαϊτανάκι των ανακοινώσεων συνεχίστηκε με την δεύτερη ανταπάντηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην οποία σημειώνεται ότι η ΝΔ «έχει παραιτηθεί από την κοινή λογική». Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Πρέπει επιτελούς η Νέα Δημοκρατία να πει την αλήθεια.
Έφτασαν στο έσχατο σημείο της πολιτικής υποκρισίας σερνόμενοι από ακροδεξιές αντιλήψεις.
Οι ένστολοι ασχολούνται με τα καθήκοντα τους με τον καλύτερο τρόπο και δεν τους ακούν.
Το ψέμα της ΝΔ έχει κοντά ποδάρια. Έχουν παραιτηθεί από την κοινή λογική».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.