Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Η μεγάλη γιορτή της μουσικής επέστρεψε για 14η χρονιά!

Θέμης Γεωργαντάς on stage

Τα Mad Video Music Awards πραγματοποιήθηκαν για 14η συνεχή χρονιά. Η φετινή απονομή έγινε στο Ολυμπιακό Γήπεδο Tae Kwon Do, το βράδυ της Τρίτης, με οικοδεσπότη τον Θέμη Γεωργαντά.



Οι Playmen ήταν εκείνοι που άνοιξαν την μεγάλη βραδιά της μουσικής παίζοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.


Ο Θέμης Γεωργαντάς σε ένα χιουμοριστικό act έψαξε να βρει τον κατάλληλο συμπαρουσιαστή για τα βραβεία Mad Video Music Awardsαποτυγχάνοντας


Η πρώτη live εμφάνιση στο stage των βραβείων ανήκε στους Onirama που μοιράστηκαν τη σκηνή με τον Σάκη Τανιμανίδη.


Το βραβείο για τον Καλύτερο Πρωτοεμφανιζόμενο της χρονιάς απένειμε η Ευαγγελία Αραβανή στον Βαγγέλη Κουκουριώτη.


Ακολούθησε το live act της Τάμτα με το νέο της hit «Ήλιους και Θάλασσες».


Το βραβείο Best Dance Video ανήκει πλέον στην Ελένη Φουρέιρα και τον Mike με μια απονομή που έγινε από τον Ιωάννη Μελισσανίδη.


Επόμενος στη σκηνή ανέβηκε ο Πάνος Μουζουράκης, τραγουδώντας «Το φωτόσπαθο».


Το βραβείο Best Ballad video απονεμήθηκε από την Ελένη Τσολάκη και τον Κώστα Φραγκολιά στις Μέλιsses για το τραγούδι «Κύμα».


Στη συνέχεια η Demy ερμήνευσε το νέο της κομμάτι «Μ' εκδικείσαι» on stage.


Το επόμενο βραβείο Super Fans of the Year ήρθε από τα χέρια της Λάουρα Νάργες, της Ειρήνης Παπαδοπούλου, του Κώστα Κοκκινάκη και του Λάμπρου Χούτου και δόθηκε στον Βαγγέλη Κουκουριώτη.

Το Best Collaboration κέρδισαν οι Stavento και η Μελίνα Ασλανίδου για το video clip του τραγουδιού «Νερό και χώμα» ενώ την απονομή έκαναν στους Stavento οι Γιάννης Χατζηγεωργίου και Κλέλια Ανδρεολάτου.


«Κανε Με» τραγούδησαν οι Otherview με πρωταγωνιστές την Έλενα Τσαγκρινού και τον Mike αμέσως μετά.

Το Best hip hop έδωσε η Σασα Σταμάτη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον Snik για το «Ferrari».

Η Έλενα Παπαρίζου με άκρως σέξι εμφάνιση τραγούδησε το «Haide», ενώ στη συνέχεια παρουσίασε τη νέα μπαλάντα ντουέτο με την Τάμτα που τιτλοφορείται «Τώρα ή ποτέ».                  

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Ρήγος βράβευσε την Πάολα με το Best Female Adult, η οποία παρέλαβε το βραβείο της μαζί με την κόρη της, Παολίνα.


Ο Πέτρος Ιακωβίδης είπε το «Κοριτσάκι μου» και εν συνεχεία μαζί με τη Naya τραγούδησαν το «Δηλητήριο» του Βασίλη Καρρά και της Κωνσταντίνας.


Ο Σάκης Τανιμανίδης σε ρόλο απονεμητή έδωσε το βραβείο Best Male Modern στον Πάνο Μουζουράκη.


Το επόμενο live act των Mad Video Music Awards ένωσε την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Βαγγέλη Κουκουριώτη στο τραγούδι «Chantaje».

 
Τιμητικό βραβείο απονεμήθηκε τη φετινή χρονιά στον Αντώνη Ρέμο για την 30ετή πορεία του στο τραγούδι, ένα βραβείο που δόθηκε από τα χέρια του Χρυσού Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Πετρούνια.


Ανατρεπτική κοινή εμφάνιση on stage έκαναν ο Αντώνης Ρέμος και η Demy σε μια μείξη του «Λένε» και του «Shape of you». Μάλιστα ο τραγουδιστής παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι «Ώπα».


Ο Γιώργος Θεοφάνους έδωσε το βραβείο Βest Female Modern στην Έλενα Παπαρίζου.


Τη σκυτάλη των εμφανίσεων στη σκηνή πήρε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία τραγούδησε σε remix «Αυτό το κάτι» της Καίτης Γαρμπή. Η ίδια χόρεψε σε σόλο χορογραφία με τον Τέλη Τελάκη από το So You Think You Can Dance.

Το Best Alternative Video κέρδισε ο Πάνος Μουζουράκης και την απονομή έκανε η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Στη σκηνή των Mad Video Music Awards συναντήθηκαν, επίσης, η Πάολα με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον NiVo. Αρχικά η τραγουδίστρια είπε τον «Θυμό» και στη συνέχεια παρουσίασε το νέο της κομμάτι με τον Νίκο Βουρλιώτη «Δεν σε φοβάμαι, ουρανέ».

Το βραβείο Best Video with a Cause απένειμε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην Ελένη Φουρέιρα για το video clip «Δεν σου χρωστάω αγάπη».

Μαζί τραγούδησαν επίσης ο Αναστάσιος Ράμμος και η Έλενα Παπαρίζου στο νέο του τραγούδι «Αν με δεις να κλαίω».

Βραβείο για το Καλύτερο Συγκρότημα έδωσε ο Ηλίας Ψινάκης στις Μέλιsses.


Από τον Παραολυμπιονίκη, Αντώνη Τσαπατάκη, δόθηκε το βραβείο Best Male Adult στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η συνεργασία του Kristian Kostov, εκπροσώπου της Βουλγαρίας στη φετινή Eurovision με τον Snik σε ένα μοναδικό remix της ευρωπαϊκής επιτυχίας.

Λίγο πριν το τέλος, απονεμήθηκε το βραβείο Κύπρου από τους Πέτρο Πολυχρονίδη, Έβελυν Καζαντζόγλου καιΤάσο Τρυφωνος στον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Στη σκηνή βρέθηκαν επίσης οι Μέλισσες και ο Μπάμπης Στόκας για το «Κύμα».

Η Μαρία Μπεκατώρου μπήκε κυριολεκτικά... σηκωτή στο stage των βραβείων, αφού ο Ιβάν Σβιτάιλο την κρατούσε στα χέρια. Οι δυο τους απένειμαν το βραβείο Video Of the Year στην Demy για το «This is Love».

Τα «Ξημερώματα» ερμήνευσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο δικό του live act.



Για το τέλος οι διοργανωτές άφησαν το βραβείο Best Song of the year με την Αθηνά Οικονομάκου και τη Βάσω Λασκαράκη σε ρόλο απονεμητών. Νικητής στέφθηκε ο Παντελής Παντελίδης για το «Θυμάμαι». Το βραβείο παρέλαβε για δεύτερη φορά-μετά τον χαμό του τραγουδιστή- ο αδερφός του, Τριαντάφυλλος.


Το μεγάλο φινάλε της βραδιάς έγραψε η Πάολα με μια λαμπερή εμφάνιση, ξεσηκώνοντας το γήπεδο Tae Kwo Do.

πηγή: http://www.yupiii.gr/gossip/c99490/Mad_Video_Music_Awards_2017-H_megalh_gio.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.