Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Μπρούσκο: Ο Νεκτάριος παίρνει την Μαρίνα και ζουν μαζί με την Αλεξάνδρα



Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Πάτροκλο να βρίσκεται συνέχεια έξω από το σπίτι του Αχιλλέα, ώστε να μπορέσει να αρπάξει την Αγάπη ενώ ο Αχιλλέας αναρρώνει στο σπίτι και φέρνει τη Μελίνα στα όρια της αφού γκρινιάζει συνέχεια.                                                                                                                           
Ο Ματθαίος στην Κύπρο συναντιέται με τους γονείς της Στέλλας και περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, αφού εκείνοι θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες για το γάμο τους στη Ρώμη. Στα Χανιά κυκλοφορούν πλέον ελεύθερα σαν κανονικό ζευγάρι ο Ανδρέας με την Άλκηστη και αυτό θα προκαλέσει πάρα πολλά κουτσομπολιά.                                                                                                                                   
Ο Μηνάς δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει τη στάση που κρατάει η Βασιλική και έτσι θα τσακωθεί άσχημα με τον Νικόλα στην ταβέρνα και θα κάνει τα πράγματα πολύ άσχημα. Η Μαρίνα θα έχει μια μεγάλη σύγκρουση με τη μητέρα της τη Δήμητρα και αυτό θα αναγκάσει τον Νεκτάριο να πάρει την κόρη του από το σπίτι και να μείνουν μαζί για λίγες μέρες με την Αλεξάνδρα. Ο Πάτροκλος καταφέρνει τελικά να αρπάξει την μικρή Αγάπη μέσα από το σουπερμάρκετ και αυτό θα συντρίψει ψυχολογικά τον Αχιλλέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.