Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ – Όλα όσα είπε στην πρεμιέρα του στα Παραπολιτικά FM 90,1

Tragas_Parapolitika01Front
Τη μεγάλη του επιστροφή στον ελεύθερο αέρα των FM έκανε σήμερα ο Γιώργος Τράγκας μέσω του Παραπολιτικά 90,1 FM, που θα μπορείτε να τον ακούτε για 3 ολόκληρες ώρες, από τις 8 μέχρι τις 11.
Όπως χαρακτηριστικά είπε: Κυρίες και κύριοι από σήμερα είμαστε πάλι μαζί. Φίλες και φίλοι αυτή τη φορά θα ανταμώνουμε στους 90,1. Για να τα λέμε όπως κάθε ημέρα όπως τόσα χρόνια.
Ανοίξτε ραδιοφωνάκια. Όλη η Ευρώπη φωνάζει για grexit, προκειμένου τα κορόιδα οι Έλληνες να υπογράψουν πάλι ΜΕΤΡΑ, προκειμένου η ελληνική κυβέρνηση να υπογράψει 3,6 δις μέτρα.
Έχω πολλά παρασκήνια να σας πω για όσα έρχονται. Και όλα τα μελλούμενα. Τα δύο παλικάρια αγωνίζονται το ένα να κρατήσει την καρέκλα και το άλλο να την πάρει ενώ η χώρα βουλιάζει σε απίθανη φτωχοποίηση.
Αυτή είναι βόμβα βραδίας ανάφλεξης και όχι εκείνη το Κορδελιό. Ο Φίλης ανακάλυψε ότι δεν υπάρχει νομιμοποιητική βάση στη συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Τι πολιτικός, τι έντιμο παλικάρι. Αφού κάθισε στην καρέκλα κανονικά, τώρα προσπαθεί να πάει στο ΠΑΣΟΚ! Από όπου περνάει ο Φίλης εκκενώνονται περιοχές…»
Grexit φωνάζει η Ευρώπη!
Και συνέχισε… «Καλή σας ημέρα Ευρωπαίοι πολίτες του ευρωπαϊκού Πεσαβάρ. Καλή σας ημέρα κάτοικοι της σκληρής ζώνης, της διαβόητης ευρωζώνης. Σας έχουν πάρει μέρος της περιουσίας σας, χάσατε τις δουλειές σας, είσαστε άνεργοι, πηγαίνετε στην ουρά των συσσιτίων για ένα κομμάτι ψωμί και όμως ακούτε για νέες διαπραγματεύσεις, για νέα αξιολόγηση, για νέα μνημόνια, για χρέος έως το 2060, για μέτρα από τώρα που αφορούν το 2019 και όμως είσαστε ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ, αραχτοί και λάιτ. Άρα οι ξένοι μπορούν καθημερινά να μας πιέζουν, να μας βιάζουν, να μας κάνουν ό,τι θέλουν. Όλοι στην Ευρώπη μιλάνε για GREXIT ενώ οι γερμανοκρατούμενες Βρυξέλλες λένε προχωρήστε γρήγορα και υπογράψτε τα καινούργια μέτρα, τις καινούργιες μεταρρυθμίσεις. Πάρτε μια βαθιά ανάσα ….το ένα παλικάρι τρέχει να τα υπογράψει, το άλλο παλικάρι λέει πότε έρχεται η σειρά του.
Η χώρα όπως πολύ σωστά έχει πει ο πρωθυπουργός δεν αντέχει ούτε ένα ευρώ μέτρα. Η χώρα είναι ήδη κατεστραμμένη πλήρως, έχει εικόνα βομβαρδισμένης περιοχής εξερχόμενης από πόλεμο και κατοχή. Για την ακρίβεια είναι ακόμα σε κατοχή. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο αποτελεί ΑΠΟΙΚΙΑ του γερμανικού αετού, μια στην κυριολεξία υποβαθμισμένη νομαρχία την οποία ξεζουμίζουν καθημερινά τα γερμανικά ταμεία. Όσα γράφονται και λέγονται περί μεταρρυθμίσεων και μέτρων που θα φέρουν την ανάπτυξη είναι αστειότητες. Είναι φαιδρολογήματα που συνεχίζονται επί 7 ολόκληρα χρόνια. Οι ξένοι, οι Γερμανοί έδιωξαν τα νιάτα μας και τους επιστήμονες στο εξωτερικό, ξεζουμίζουν τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία, μετέτρεψαν τη διοίκηση σε ένα φορομπηχτικό, κοτζαμπάσικο οργανισμό που ξεζουμίζει τους Έλληνες.
Στην τρίτη ώρα του «Εν Αθήναις» ο γνωστός δημοσιογράφος συνομίλησε με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, αλλά και με τον πρώην υπουργό, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.