Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Η κατάταξη της Ευρωλίγκας: Άνετος ο Ολυμπιακός για το πλεονέκτημα έδρας, άνετος ο Παναθηναϊκός για την οκτάδα... κι ό,τι προκύψει. Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά από 21 αγωνιστικές

Άνετος ο Ολυμπιακός για το πλεονέκτημα έδρας, άνετος ο Παναθηναϊκός για την οκτάδα... κι ό,τι προκύψει. Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά από 21 αγωνιστικές. 

Η κατάταξη της Ευρωλίγκας

Με χαμόγελα ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας για τις ελληνικές ομάδες. 

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 90-75 της Ούνικς και όχι μόνο είναι δεύτερος με ρεκόρ 15-6, αλλά παράλληλα έχει και απόσταση τριών νικών από τον πέμπτο (όπου υπάρχει... συνωστισμός), δείγμα του ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να αισθάνεται ασφαλής -και κάτι παραπάνω- για το πλεονέκτημα έδρας. 

Όλα καλά πήγαν και για τον Παναθηναϊκό αυτή την εβδομάδα, αφού πέρασε από την Πόλη (84-79 την Γαλατάσαραϊ) και ουσιαστικά έχει «κλειδώσει» την παρουσία του στα πλέι οφ. Οι πράσινοι απέχουν δύο και τρεις νίκες από το να βγουν εκτός και την ίδια στιγμή ισοβαθμούν στο 12-9 με Ερυθρό Αστέρα και Μπασκόνια, κάτι που τους δίνει έξτρα «μαξιλαράκι» για την παραμονή τους στην οκτάδα. Από την άλλη, το τριφύλλι βρίσκεται, ουσιαστικά, τρεις νίκες μακριά από την τετράδα και την Φενέρμπαχτσε (14-7) λόγω του ότι ο Ζοτς υπερτερεί σε τυχόν ισοβαθμία. 

Η επόμενη (22η) αγωνιστική 

Πέμπτη (9/2)


18:00 Ούνικς Καζάν - Ρεάλ Μαδρίτης 
19:30 Εφές - Αρμάνι Μιλάνο 
20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ερυθρός Αστέρας 
21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπασκόνια 
21:15 Παναθηναϊκός Superfoods - Μπάμπεργκ 

Παρασκευή (10/2)

19:00 Νταρουσάφακα - Φενέρμπαχτσε 
21:00 Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις 
22:00 Μπαρτσελόνα - Γαλατάσαραϊ 


inner

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/basket/i-katataksi-tis-eurwligkas/3263834

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.