Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Το House of Cards έβγαλε το trailer της νέας σεζόν την ώρα της ορκωμοσίας Τραμπ κι είχε κάτι να πει…

Αποτέλεσμα εικόνας για house of cards
Το House of Cards, που στο παρελθόν δεν έχει «μασήσει» τα λόγια του και για την πραγματική πολιτική σκηνή των ΗΠΑ - χωρίς να εξαιρέσει τον Τραμπ - ξαναχτυπά. 
Την ώρα που ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, ορκιζόταν η δημοφιλής σειρά έδινε στη δημοσιότητα το trailer για την πέμπτη σεζόν που ξεκινά στο Netflix, στις 30 Μαΐου. 
Στο teaser trailer διακρίνεται απλώς η αμερικανική σημαία να κυματίζει - αλλά ανάποδα - και ακούγεται ο αμερικανικός όρκος στη σημαία: 
«Υπόσχομαι πίστη στη σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Και της δημοκρατίας που αντιπροσωπεύει, ένα έθνος υπό τον Θεό, αδιαίρετο, με ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους».
Όταν ανοίγει το πλάνο ανοίγει εμφανίζεται ο Λευκός Οίκος κυκλωμένος από σύννεφα. Η προηγούμενη σεζόν είχε τελειώσει με το μήνυμα: «We make the terror» (Εμείς φτιάχνουμε τον τρόμο). Μένει να φανεί πώς θα κινηθεί η σειρά επί εποχής Τραμπ πια.  
Δείτε το trailer: 
Ο Φρανκ Άντεργουντ - πρωταγωνιστής της σειράς - που σχολιάζει μέσω twitter τη διεθνή πολιτική πραγματικότητα μετά την εκλογή του Τραμπ είχε σπεύσει να σχολιάσει: «Δεν είχα καμία σχέση με αυτό. Καμία. Και δεν το παίζω καν σεμνός». 

Ενώ λίγο πριν είχε σημειώσει: «Η αλήθεια για τις εκλογές: οι υποψήφιοι κερδίζουν, οι ψηφοφόροι όχι». 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.